× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere
Waregem Oldtimer Event

08-01-2017

Eerste info Rally van Wervik - vernieuwde proeven en historics tussen moderne wagens

Eerste info Rally van Wervik - vernieuwde proeven en historics tussen moderne wagens

In 2017 zal Scuderica Vervica reeds voor de 43ste keer de Rally van Wervik organiseren. De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen en na de laatste bestuursvergadering kon voorzitter Filip Forrest reeds wat details kwijt over de editie 2017. "Qua parcours hebben we wat gesleuteld aan de proeven, maar we blijven op het systeem van 4 ronden van 3 proeven. De openingsproef wordt Geluwe en deze zal in omgekeerde richting gereden worden, net zoals kp Kruiseke die als tweede proef zal gereden worden. De laatste proef is Wervik die niet zoveel zal wijzigen, enkel de finish zal iets verder liggen."

Er waren plannen om de proeven te verlengen en 3 in de plaats van 4 rondes te rijden, maar dit zal dit jaar nog niet kunnen doorgaan. Het grote verschil met de afgelopen edities is dat de historic en moderne wagens weer door elkaar zullen rijden.

"De service zone blijft in het centrum van Wervik, daar dit na de rally door veel mensen als positief werd bestempeld na de eerdere vrees bij hen." aldus Filiep met zijn club die ook dringend op zoek moet naar bijkomende sponsors voor de organisatie... "Zonder de subsidie die we krijgen van Stad Wervik is het gewoon niet meer haalbaar om deze wedstrijd naar behoren in te richten. Het enige wat ik wil over hebben aan een rally is genoeg om mijn medewerkers een gratis clubfeest te bezorgen maar dit word steeds moelijker..."

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het rallynieuws? Installeer de rallylovers APP op je smartphone en we sturen je een bericht als er belangrijk nieuws is... De APP is gratis te downloaden in de APP Store of via Google Play.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen