× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

12-10-2016

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Eric Deprez

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Eric Deprez

De Hemicuda rally was voor rallyteam Deprez de laatste van het seizoen. Tevens was het zoals voordien al aangekondigd de laatste rally waar het team met de oranje BMW aan de start kwam.

"Het was een dag vol vreugde. We konden de bolide nog één laatste keer langs de rallywegen doen vliegen. Het plezier in de auto werd meer dan ooit naar voren geschoven, het was een top editie waarbij enkel lachende gezichten te zien waren in en rond de auto. De wagen deed zoals gewoonlijk zijn werk en liet niets afweten, de zon straalde en de piloot stuurde de wagen richting finish zonder maar een schrammetje. Op de rally zelf werd zo goed als vlekkeloos verreden. Met het nodige schuifwerk indien mogelijk om het publiek te trakteren op één laatste show. De tijden werden niet helemaal uit het oog verloren want we eindigden 34e algemeen. Mits vele piloten forfait gaven eindigden we ook 2e in onze klasse na rallyvriend Kris Gellinck.
Als slot willen we de bolide nog bedanken voor de 8 jaar waarbij hij ons nooit in de steek heeft gelaten. Nooit zorgde hij ervoor dat we de rally vroegtijdig moesten staken. Verder kunnen we nog meegeven dat het nog niet vast staat of de rallywagen al dan niet verkocht zal worden...
" aldus Eric Deprez.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen