× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

04-06-2016

Pieter Tsjoen ontdekt zijn Fiesta R5 EVO tijdens co-drive event

Pieter Tsjoen ontdekt zijn Fiesta R5 EVO tijdens co-drive event

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Pieter Tsjoen zijn sponsors, klanten, personeelsleden en vrienden uitgenodigd voor een co-drive event. Op deze test reed Pieter ook zijn eerste meters in de gloednieuwe Ford Fiesta R5 EVO.

De bedoeling van dit event was hoofdzakelijk om de aanwezigen de dag van hun leven te bezorgen, maar Pieter kon zo ook wennen aan de R5 EVO. "Een heel amusante wagen," vertelde ¨Pieter na zijn eerste ritjes. "Vooral de remmen moet ik nog aan wennen..."

Ook voor het team van RTEC was dit de kennismaking met de wagen. "Nu staat alles nog zoals de wagen werd geleverd door M-Sport, de komende weken zullen we nog veel moeten leren..." wist Fabio Lazzerini te vertellen.
Ten slotte kwam co-piloot Eddy Chevalier ook nog langs. "Ik wou eerst wachten tot in Wervik om mee te gaan in de Fiesta, maar Pieter stond erop dat ik ook meeging voor een rondje. Dat kon ik toch niet weigeren?" aldus de sympathieke co.

Om alle aanwezigen de mogelijkheid te geven in een rallywagen mee te rijden was Tim Van Parijs met de Porsche 997 GT3 ook aanwezig. Terwijl iedereen die meeging met Pieter onder de indruk was van de remmen en de precisie waren de interim copiloten van Tim vooral onder de indruk van het betere driftwerk.

Meer foto's via www.facebook.com/rallylovers

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen