× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

05-03-2016

Tim Van Parijs vervangt Bernd Casier in de Ford Fiesta R5 in Rallysprint van Moorslede

Tim Van Parijs vervangt Bernd Casier in de Ford Fiesta R5 in Rallysprint van Moorslede

Bernd Casier moet noodgedwongen forfait geven voor Moorslede :  “ hoe graag ik het ook maar had gedaan voor Nick degryse, Ik kan mijn woord spijtig genoeg niet nakomen , mijn excuses tov Nick en zijn pa Dirk, ik moet de zondagnamiddag voor professionele redenen vertrekken naar het buitenland en kan daar helaas niet omheen” . Maar Bernd wil Nick niet zomaar laten vallen en zocht naar een oplossing : “ ik sta mijn Ford  Fiesta R5 af aan Tim Vanparijs en op die manier kan Nick toch deelnemen aan zijn thuiswedstrijd, we duimen dat Tim er een mooi resultaat kan neerzetten en Nick een toffe dag beleven…”

 Tim : “ ik bedank natuurlijk Bernd voor het aanbod en ben blij even met de Fiesta R5 te kunnen rijden , voor mij ook een mooie kans even een R5 te besturen, Ik ga proberen met Nick nog een kleine test af te werken deze week om zo toch ons manneke te kunnen staan in Moorslede, een proef die ik nog won in het verleden met de 996 “

Nick : Toen ik het nieuws vernam was ik natuurlijk ontgoocheld, maar al gouw maakte de ontgoocheling ook plaats voor euforie dankzij de bijzondere geste van Bernd om Tim en mij aan de start te laten komen met zijn auto, zo kan mijn droom om deel te nemen in mijn thuiswedstrijd toch doorgaan. Ik wil dan ook natuurlijk Tim ook bedanken om met mij op pad te willen gaan en de plaats van Bernd in te nemen. Ik hoop ons vooral te amuseren en te finishen, voor de rest zien we wel. Nogmaals bedankt aan alle betrokken partijen ( Bernd, Tim en Team Floral) voor de mooie oplossing."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen