× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

05-03-2016

2016 - Filip Pyck à la carte met start in Hannuit en enkele mooie projecten

2016 - Filip Pyck à la carte met start in Hannuit en enkele mooie projecten

Ook voor de Poperingse koffiebrander start het rallyseizoen komend weekend. Filip koos echter niet voor Moorselde als seizoensopener.

"Voor de aanvang van het rallyseizoen dit jaar konden we in principe kiezen tussen rallysprint van Moorslede of Hannut. Aangezien we houden van  een beetje spanning en niet bang zijn van wat onbekend terrein gingen we voluit voor de rally van Hannut. Een mooi gevulde wedstrijd met een zekere moeilijkheidsgraad en 12 proeven waaronder hele mooie specials.
Op de inschrijvingslijst zien we veel streekpiloten met Mitsubishi ’s en Subaru’s, alsook Langenakens met onze ex-evo 9, waar we in 2013 Belgisch groep N kampioen mee werden. Hij is ongetwijfeld de favoriet in deze wedstrijd aangezien die wagen, gebouwd door Van den Heuvel Motorsport, heel rap is en Langenakens op dit terrein een thuiswedstrijd zal rijden. Desondanks starten wij aan deze wedstrijd met het doel om een mooi resultaat neer te zetten, een eerste vuurdoop in het nieuwe seizoen met de bedoeling ons ritme weer te vinden en vooral ons te amuseren, en wie weet kunnen we misschien wel meestrijden voor het podium?
"

Het co-zitje word ingenomen door Sandro Plancke. Zowel piloot als co-piloot starten dit seizoen met een goede conditie en veel goesting, alsook de wagen is in topvorm waarvoor dank aan 

"Heuvel Motorsport, Pieterjan en gans ons team hebben deze winter hun uiterste best hebben gedaan om de wagen tiptop in orde te zetten. Wat betreft de rest van het seizoen zijn we van plan om  à la carte te rijden…er staan in ieder geval al enkele mooie projecten op til…hierover later zeker..."

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen