× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

25-02-2016

Tim Van Parijs en Jochen Claerhout in Kenotek Ypres Rally met vertrouwde Porsche GT3

Tim Van Parijs en Jochen Claerhout in Kenotek Ypres Rally met vertrouwde Porsche GT3

Eerder maakten we reeds het programma bekend (artikel 12/01) van Tim Van Parijs en Jochen Claerhout en toen was er nog geen sprake van een deelname in Ieper. "De Porsche ombouwen naar FIA GT is verschrikkelijk duur en bovendien ben ik niet overtuigd van de prestaties," vertelde Tim ons eerder al.

"Maar in Ieper aan de start komen met een Porsche bleef een droom... Alain Penasse is ben gaan onderhandelen om ook als gewone GT te mogen starten in Ieper. Vandaag kregen we de officiële toelating om met onze vertrouwde Porsche aan de start te komen in Ieper zonder dat we deze moeten ombouwen..."

Meteen na deze toelating hebben Tim en Jochen de Kenotek Ypres Rally aan hun programma toegevoegd. Een deelname in Ieper komt meteen een stuk goedkoper. De GT's zullen op vrijdag starten na de Europese deelnemers en op zaterdag volgens klassement.

"Uiteraard hoop ik dat we nog meer GT deelnemers kunnen aantrekken! Het zou leuk zijn moesten we zoveel mogelijk Porsches aan de start krijgen, ik ben ervan overtuigd dat de toeschouwers ook heel enthousiast zullen zijn." aldus de carrossier uit Oudenaarde. 

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen