× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

22-02-2016

Wedstrijdverslag - Legend Boucles - STESHA Team (Freddy Loix)

Wedstrijdverslag - Legend Boucles - STESHA Team (Freddy Loix)

Voor de Legend Boucles bestuurde Freddy Loix de Opel Ascona waarmee Stefaan Prinzie straks het Historic kampioenschap zal afwerken. "We zijn al thuis van de kortste rally ooit," vertelde Stefaan. "Op kp 3 heeft een stukje in de ontsteking van € 10 het begeven..."

"Dit had niets te maken met het eerste euvel... We hebben dan wijselijk beslist om er mee op te houden. We konden zondag herstarten maar ja wat voor zin heeft het."

"Volgende week staat de Haspengouw Rally op het programma en hopelijk zijn de promblemen dan verdwenen. We hebben alles op alles gezet voor Bastogne en zie hoe het loopt. Het mag blijkbaar niet zijn...
Fast Freddy heeft zijn naam niet gestolen. Puur op snelheid was hij bij de toppers. Het coëfficiënt dat ze toepasten omdat we met velg 15 reden was verre van een vergelijking met de prestatie. Hoe die kerel deze auto bestuurd is uitnemend. Spektakel ga je niet veel merken maar snelheid is top. Ik was mee op de test en heb dit zelf gevoeld. Sharon kan dit maar bevestigen in koers. Moesten we nu het dwars rijden verleren... op de test scheelde dit 3 sec op een proef van 2,5km!
"

foto bvrallypics.be

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen