× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

12-01-2016

2016 - Van Parijs en Claerhout hoofdzakelijk in Frankrijk (mogelijk samen met Casier en Tsjoen)

2016 - Van Parijs en Claerhout hoofdzakelijk in Frankrijk (mogelijk samen met Casier en Tsjoen)

Vorig jaar hadden Tim Van Parijs en Jochen Claerhout reeds plannen om met hun Porsche 997 GT3 in Frankrijk te gaan rijden. Maar door zware sortie van Jochen tijdens de TAC Rally kon dit niet doorgaan... 

Tim Van Parijs heeft alvast drie Franse asfalt wedstrijden op het programma gezet: Antibes, Rouergue en Mont-Blanc. "We kiezen deze wedstrijden voor de sfeer en uiteraard voor de gezelligheid, want naast Jochen zullen waarschijnlijk ook Pieter Tsjoen en Bernd Casier een deel of alle wedstrijden op hun programma zetten. Al liggen hun programma's nog niet volledig vast."  aldus Tim Van Parijs. 

Naast deze 3 wedstrijden in Frankrijk staan ook de TAC Rally, de Aarova Rallysprint en de East Belgian Rally op het programma van de carrossier uit Oudenaarde.

In de TAC Rally zal ook Jochen Claerhout zijn come-back maken. "We zullen ongeveer hetzelfde programma afwerken als Tim, enkel Antibes valt niet te combineren met mijn werk," vertelde copiloot Piero Vandeputte ons. "Eerst dachten we om de Limousin te rijden, maar omdat deze is afgelast kiezen we voor de Rallye de Aveyron Rouergue in juli."
Voor het BERTEC team van Jochen en Piero staat ook nog de Rally van Kortrijk op het programma.

Pieter Tsjoen liet ons weten dat hij ten vroegste in mei zijn eerste wedstrijd zal rijden. "Het is beroepsmatig veel te druk tot in mei, ik heb nog geen programma vast staan. Daarna zien we wel, maar tot mei geen rally voor mij, niet als piloot en ook niet als copiloot! Ik hou jullie op de hoogte." 

Yprauto
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen