× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

16-11-2015

Rally van Kortrijk -Tim Van Parijs vervangt Jochen Claerhout in Porsche 997 GT3

Rally van Kortrijk -Tim Van Parijs vervangt Jochen Claerhout in Porsche 997 GT3

Na de zware crash in de TAC Rally werd de Porsche van Jochen Claerhout en Piero Vandeputte volledig heropgebouwd. Voor Jochen Claerhout is de Rally van Kortrijk nog te vroeg om terug achter het stuur te kruipen.

"In 2016 wil ik opnieuw rijden, niet vroeger..." vertelde Jochen ons deze avond tijdens de voorstelling in Aalbeke. "Vorige week zijn we gaan testen, ik had de mogelijkheid om eens een rondje te rijden maar heb dit heel bewust niet gedaan. Het doet natuurlijk wel raar als ik Tim zag rijden, zoveel modder en hij ging steeds maar vlugger... Ik durfde, bij wijze van spreken, bijna niet meer kijken."

Voor de Rally van Kortrijk, waar het team heel graag aan de start wou staan moest copiloot Piero Vandeputte op zoek naar een andere piloot. "We hebben bij verschillende piloten gepolst of ze interesse hadden, maar ik wou natuurlijk ook een piloot die wat in zijn mars had. Toen ik hoorde dat de motor van de 997 van Tim niet klaar zou zijn was het snel beklonken... Ik ken Tim, ik weet dat we veel plezier zullen beleven en dat hij veel respect heeft voor het materiaal..."

"Uiteraard kijk ik er naar uit om met deze Porsche te starten. De motor van onze Porsche is niet klaar en Kurt Heyndrickx gaat mee met Pieter in Kortrijk... Het ging moeilijk geweest zijn voor mij om Kortrijk te beleven als toeschouwer. We gaan er alles aan doen om de toeschouwers te plezieren!" aldus Tim Van Parijs.

Meer foto's van de Porsche op de facebook pagina van Rallylovers.

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen