× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

20-08-2015

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Koen Verhaeghe

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Koen Verhaeghe

De RALLY van STADEN is een rally van het type A en wordt verreden over 179,520 km. Waarvan 119,92 snelheid en 59 km verbindingsweg. Er worden 4 ronden verreden. De 3 klassementsproeven zijn voor 99 procent verhard, en voor 2.1 procent onverhard.(4 x 0,69 km = 2.76 km)

Ik kwam aan de start met het mooie startnummer 212. Co-piloot van dienst van Thomas Dryhoel. Een co met niet zoveel ervaring maar super gemotiveerd om het er het beste van de maken. Doelstelling was terug een top10 plaats te behalen. Een moeilijke opdracht, maar haalbaar, gezien onze laatste resultaten.

Onze 1ste kp verliep alvast heel goed. Direct een mooie tijd van 6m18. Al goed voor een 10de plaats algemeen en 3de in onze klasse. Ik had direct het juiste ritme gevonden en Thomas voerde zijn werk perfect uit. De 2de kp was identiek, alles verliep perfect, tot op het einde ik iets te enthousiast een bocht nam en dwars over de weg kwam. Dit kleine foutje koste ons toch al snel een halve minuut. De 3de kp was er terug op, geen foutjes meer en een strak tempo. Op naar ’t service na een 1ste en comfortabele 1ste boucle.

Op kp Staden deden we terug 6sec af van onze scherpe tijd van de 1ste boucle. Ook kp 2 beloofde een toptijd te worden, maar het noodlot oordeelde anders. Halverwege kp knapte terug onze koppelingskabel door. Teleurstelling was groot bij iedereen. Rally is en blijft een mechanische sport zeggen ze, maar op zo’n moment een schrale troost.

MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen