× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

30-06-2015

David versus Goliath

David versus Goliath

Groot was onze verbazing toen we de facebook-statistieken na de Kenotek Ypres Rally bekeken. De facebook pagina van rallylovers was bijzonder populair afgelopen weekend. We zijn gaan vergelijken op aantal acties. Deze acties duiden op de betrokkenheid op facebook. Deze betrokkenheid verwijst naar het aantal unieke personen dat op een bericht geklikt heeft, het leuk vindt, erop heeft gereageerd of het heeft gedeeld.

Rallylovers had meer activiteit op facebook dan de pagina's van Ypres Rally en... FIA ERC (een pagina met meer dan 250.000 volgers en geschreven in een wereldtaal...). 

In totaal waren meer dan 104000 unieke personen actief bezig met berichten van onze pagina. Maar eigen lof stinkt, daarom willen we ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt! Want zonder die info die wij ontvangen van onze trouwe volgers konden we dit niet!
​Volgend jaar bestaat rallylovers reeds 15 jaar en dat zullen we op gepaste manier vieren, één ding is nu reeds zeker we gaan onze trouwe bezoekers niet vergeten! 

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Verwante artikelen