× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

29-06-2015

Wedstrijdverslag - Kenotek Ypres Rally - Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag - Kenotek Ypres Rally - Stefaan Prinzie

Stefaan Prinzie: "Een maand geleden beslisten we om de onverhard Evo X om te bouwen naar asfalt om te kunnen deelnemen aan de Ypres Rally. Het was een heuse strijd tegen de klok maar we zijn met een perfecte wagen aan de start verschenen.

Vrijdag hebben we er meteen ingevlogen en het loonde. We stonden in het groepje westvlaamse EVO's als 2e geranschikt doch scheelde het amper enkele seconden. Daarom besloten we om zaterdag vanaf de eerste kp een goeie tijd te zetten, dit liep echter enkele km voor de finish minder goed af... We hadden het al enkele keren warm gehad toen we aan het Konvent in een diepe gracht schoven. de rally zat er op zo dachten we toch... Na bijna 30 minuten kwam plots de "Koorde" tevoorschijn, we moeten die mensen echt bedanken, met een man of 20 aan de koorde stond de wagen na een halve minuut op de weg. In totaal verloren we een kleine 40 minuten en de daarop volgende kp's hadden we niet de drive om goede tijden te klokken.

We konden de rally volledig uitrijden welliswaar zonder een waardig resultaat maar we zijn zeer tevreden. De auto gaf geen krimp waarvoor dank aan ons service team DD motorsport en de goede diensten van Andy Lefevere.

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen