× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

22-05-2015

Belgen in Rallye Antibes Côte d'Azur

Belgen in Rallye Antibes Côte d'Azur

De Rallye Antibes Côte d'Azur is de tweede manche in de France 208 Rally Cup, in het kader van de gerenomeerde Franse cup zien we de Belgen Joachim Wagemans, Guillaume De Mevius en William Wagner aan de start van deze wedstrijd.

Twee andere opvallende deelnemers zijn Bernd Casier in zijn Ford Fiesta R5 en Timothy Van Parijs in de Porsche GT3. In 2004 reden beide heren ook reeds deze wedstrijd.
"Bernd reed toen met de S1600 en wij met de Lancer Evo 6 groep A.  Deze wedstrijd was een van de leukste, gezelligste, mooiste maar ook moeilijkste rally’s dat we ooit hebben gereden... Vandaar dat we al lang plannen hadden om nog eens terug te keren. De wedstrijd doet ook de Turrini aan en veel oude proeven van de Monte-Carlo..." aldus Timothy.

In 2004 werd Van Parijs 4de algemeen na Campos, Thiry en Pech. Casier eindigde 6de.  "Van prestaties weet ik niet wat ik moet verwachten... We gaan in de eerste plaats om ons terug te amuseren zoals in 2004 en we zien wel. Toen was de uitslag ook niet slecht, wel denk ik dat we een beetje gaan tekort komen tegen Nantet en de andere Porsche, maar we gaan ons best doen hé."

De blauwe Porsche GT3 van Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx ullen we niet aan de start zien in Ieper, het team zal afwachten hoe de omgebouwde Porsches gaan presteren. "Het blijft een dure aangelegenheid. En nu we de goedkeuring door de FFSA hebben gekregen om in Frankrijkte  mogen rijden met de GT3 gaan we volgend jaar eens meer naar Frankrijk om enkele nieuwe rally’s te ontdekken.

deelnemerslijst

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen