× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

08-05-2015

Foto's van hogere kwaliteit op pixelfinish.be

Foto's van hogere kwaliteit op pixelfinish.be

Ongeveer een jaar geleden is de website pixelfinish.be van start gegaan. Deze website is een samenwerking tussen rallylovers.be en topafond.be. Beiden kregen we veel vraag naar fbeeldmateriaal, ook vaak foto's die we niet op de website hadden gepubliceerd. Daarom tonen we op pixelfinish alle foto's, piloten die interesse hebben kunnen de foto meteen online bestellen. 

De site loopt heel goed, wekelijks krijgen we bestellingen binnen vaak ook nog van wedstrijden die al enkele maanden geleden gereden zijn, want alle foto's sinds Ieper 2014 staan nog op de site. De enige opmerking die we kregen is dat de foto's nogal klein zijn op de site. Daar hebben we nu iets aan gedaan... 
Alle foto's vanaf de Rallye de Wallonie zullen groter op de site komen, zo kan men een nog betere keuze maken.

De foto's die aangekocht worden zijn steeds van de beste kwaliteit. Iedere foto wordt gecontroleerd op scherpte en in orde gezet qua kleur. Een digitaal bestand kost € 2,00, met dit bestand kan je zelf afdrukken maken. Er is ook de mogelijkheid om de foto's meteen op een canvas of plexi te bestellen. 
Pixelfinish.be richt zich vooral naar de piloten want op beide websites blijven een selectie van de beste foto's online komen. 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen