× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

06-05-2015

Koerswijziging voor Stefaan Prinzie

Koerswijziging voor Stefaan Prinzie

Nadat Stefaan Prinzie enkele jaren het Franse onverhard kampioenschap heeft gereden koos hij dit jaar om het Belgisch historic kampioenschap af te werken. "Het zag er inderdaad veel belovend uit in het begin van het seizoen." aldus Stefaan. "Spa reed ik bewust niet, ik kon me niet vinden in die dure inschrijving, de TAC verliep heel goed en ik was weer gemotiveerd om een rol van betekenis te spelen in het kampioenschap..."

In de Rallye de Wallonie waren Stefaan en Sharon op weg naar een eerste hsitoric zege, maar de mecaniek van de Opel Ascona heeft er anders over beslist... "Dat is een deel van de sport, daar kan ik me bij neer leggen... Die zege ging inderdaad mooi meegenomen zijn, maar veel eer ging ik daar niet aan hebben... Er is gewoon geen historic kampioenschap dit jaar! In de Wallonie zijn er 2 historics aan de finish... Bijzonder jammer!
Liever laatste in een kampioenschap waar voor ieder punt moet gestreden worden, dan kampioen bij gebrek aan deelnemers. Dus geen Bocholt. En waarschijnlijk ook geen Ieper. Ik heb echt geen zin om 6 dagen bezig te zijn voor die koers. Hetzelfde weekend is er in Frankrijk Langres voor minder kosten en tijd heb je meer rally. Keuze is vlug gemaakt, al zien we nog wel. 
Ik kreeg al enkele voorstellen om de EVO X te verkopen, maar ik begin nu te twijfelen... De wagen staat tip top in orde, en het onverhard blijft natuurlijk heel leuk...
"

Bovendien hebben Stefaan en Sharon het bijzonder druk met de recente opening van het afhaalpunt voor de webshop stesha.be. "Indien Stefaan ging rijden in Bocholt ging rijden kon ik er zeker niet bij zijn," vult Sharon aan. "In het Hemelvaart weekend is er immers een stockverkoop bij Stesha. Van donderdag tot zondag zijn we open voor een stockverkoop, en mijn klanten krijgen uiteraard voorrang. Iedereen is trouwens welkom in de Melanedreef 6D te Houthulst telkens van 9 tot 18uur. Alle producten die we in de webshop verkopen staan in ons afhaalpunt en kunnen tijdens die stockverkoop meteen mee naar huis genomen worden."

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen