× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

30-04-2015

Wedstrijdverslag - RS Monteberg - Koen Verhaeghe

Wedstrijdverslag - RS Monteberg - Koen Verhaeghe

Bij deze een verslag van onze deelname aan 43ste HEUVELRALLYSPRINT VAN DE MONTEBERG gereden op 26 april 2015. De heuvelrallysprint van de monteberg werd verreden op en rond de berg zelf met een lengte van 8.100 meter ( 100% asfalt ), op de voor het verkeer afgesloten weg, 5.250 meter verbindingsparkoers, het parcours is 4 maal af te rijden.

De verkenningen en de technisch keuring waren voorzien op zaterdagnamiddag en de rally zelf op de zondag. We kwamen aan de start met nummer 110. In totaal waren er 33 historic wagens aanwezig op de monteberg. Co-pilote van dienst was Tamara Peeters. Voor haar de 1ste keer in de rode escort.

De 1ste wagen ging van start op 8u30. Wij met nummer 110 kwamen pas een tijdje later aan de beurt. Net toen we van start gingen gaan voor de 1ste ronde besloot er hierboven iemand om de hemelsluizen open te trekken. Direct was het droge parcours omgetoverd tot een nat wegdek. Gevolg daarvan was een niet zo goede tijd. Daarna werd het wat droger, maar net toen we terug gingen starten voor onze 2de passage begon het terug te regenen. Onze tijd werd toch met een 18 sec verbeterd. Toen we de 3de keer over parcours gingen was het niet aan het regenen, de weg was wel nog niet droog, maar het ging toch al wat beter, tijdswist terug van 15 sec. Naar de avond toe begon het terug serieus te regenen en het is niet meer gestopt. In de gietende regen hebben we de laatste keer over de Monteberg gereden, terug met wat verlies in tijd.

Eén van onze mindere rally momenten. Hopelijk blijft het in Oostrozebeke droog, zodat we terug eens alle registers kunnen open trekken.

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen