× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

03-12-2014

Nieuwigheden in VAS kampioenschap 2015 ?

Eerder werd reeds bekend gemaakt dat we met de Rally van Spa een negende manche krijgen voor het Belgisch Rally kampioenschap. Maar in 2015 staan er ook enkele veranderingen op de provinciale kalender...

Ook in de VAS is er sprake van een nieuwe wedstrijd. Super Stage, de organisator van de GEKO Ypres Rally en de Rallysprint van de Montberg, heeft plannen om een wedstrijd te organiseren in Oost-Vlaanderen. Momenteel zijn er nog gesprekken met verschillende gemeentebesturen. Meer nieuws van deze organisatie na de jaarwisseling.

Daarnaast is er nog een belangrijke verschuiving op de kalender. De TBR Rally zou opnieuw verschuiven en gereden worden op 11 en 12 juli. De organisatie wil ook nog niets lossen qua parcours, maar er zijn wel wat nieuwigheden te verwachten... Men is in onderhandeling met enkele gemeenten.

Net voor de Rally van Sint Truiden liet ook Bruno Vandeput (artikel 03/11/2014) uitschijnen dat hij en z'n team aan het werken zijn om extra wedstrijden te organiseren in Limburg en/of Vlaams-Brabant. 

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen