× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

12-09-2014

Short Rally van Linter - complete voorbeschouwing

Short Rally van Linter - complete voorbeschouwing

Wat oorspronkelijk voorzien was als de Rally van Linter, is nu gekrompen tot de Short Rally van Linter (artikel dt 04/09/20014). Maar laat dit de pret niet bederven. De Tiense Veiligheidsclub heeft heel wat inspanningen geleverd om deze wedstrijd terug op de kalender te krijgen, de parcours zijn leuk en het weer lijkt mee te gaan vallen. Dus is er zeker reden tot een bezoekje aan Linter komende zondag.

Deelnemers

Ondanks de relatief magere opkomst (38 deelnemers) lijkt Linter toch een mooie wedstrijd te worden met o.a. de snelle Lancers van Marc Turrion, Erik Degeling, Jan Jacobs, Erik Deveux, de Subaru's van Andy Heyrinck, Xavier Lannoo of Eddy Vandevelde en nog de snelle BMW's van Patrick Diels, Tom Simonis en Stefan Trekels.
De historic wedstrijd telt amper 6 deelnemers, maar daar lijkt het zeker een mooie strijd te worden... Enerzijds voor de overwinning, maar zeker ook voor de prijs van spektakelkoning. Al zijn er bij de moderne zeker ook enkele kandidaten voor deze spektakelprijs...

Er is ook een regularity wedstrijd, deze heeft 11 deelnemers.

Genummerde deelnemerslijst

De organisatie laat de mogelijkheid nog steeds open om last-minute in te schrijven...

Parcours / Timing

De wedstrijd bestaat uit 2 KP's (Wange en Hespen, identiek zoals in 2013) die 5 maal verreden zullen worden, goed voor 73,5 km KP. 

De Regularity rijdt eerst, gevolgd door de Historics en de deelnemers van divisie 1, 2 en 3. De eerste Historic start om 09u07 op de eerste KP, om 16u31 komt de eerste Historic terug binnen na 5 ronden.

Inkomkaarten en programmaboekjes zijn te verkrijgen in het wedstrijdcentrum, gelegen in de voetbalkantine van SC Orsmaal. Voor de toeschouwers is er parking voorzien aan het gemeentehuis van Linter, gelegen in de Helen-Bosstraat 43 te Orsmaal. Dit is 300 meter wandelen van de voetbalkantine.

Website / Resultaten / Info

website: www.tienseveiligheidsclub.be
live resultaten: www.rallyuitslagen.be 

Tijdens de wedstrijd zal rallylovers ook info en foto's posten op de facebookpagina www.facebook.com/rallylovers. Zo mis je als thuisblijver en supporter langs de weg niets van de wedstrijd. Alle foto's van de wedstrijd komen nadien ook online op www.pixelfinish.be.


 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen