× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

11-09-2014

Genummerde deelnemerslijst Short Rally van Linter - inschrijven blijft mogelijk

Genummerde deelnemerslijst Short Rally van Linter - inschrijven blijft mogelijk

Gisteren werden de nummers toegekend voor de Short Rally van Linter voor komende zondag. Uiteindelijk zijn er 38 teams ingeschreven, 7 historics en 31 moderne. Al is inschrijven nog steeds mogelijk...

Ondanks de relatief magere opkomst lijkt Linter toch een mooie wedstrijd te worden met o.a. de snelle Lancers van Marc Turrion, Erik Degeling, Jan Jacobs, Erik Deveux, de Subaru's van Andy Heyrinck, Xavier Lannoo of Eddy Vandevelde en nog de snelle BMW's van Patrick Diels, Tom Simonis en Stefan Trekels.

"Maar inschrijven is nog mogelijk, tot zaterdag zelfs." weet Bruno Vandeput ons te vertellen. "Deelnemen met een buitenlandse of nationale vergunning is overigens ook mogelijk aangezien de wedstrijd op de Open kalender is ingeschreven. Er dient dan wel een administratief recht van 60 euro aan de VAS betaald te worden. 
Maar we komen nog steeds een 10-tal baanposten tekort. Ik doe dus nogmaals een oproep naar iedereen die interesse heeft om te komen helpen als baanpost. Wie interesse heeft mag altijd een privé bericht sturen of mailen naar tienseveiligheidsclub@hotmail.com.
"

Een complete voorbeschouwing van de wedstrijd komt vanavond op de site.

deelnemerslijst

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen