× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be

03-09-2014

Rally van Linter zoekt... baanposten en deelnemers... Waarom?

Rally van Linter zoekt... baanposten en deelnemers... Waarom?

Onvoldoende deelnemers en vooral een gebrek baanposten overschaduwen de organisatie van de Rally van Linter... De wedstrijd heeft het, als één van de weinige VAS proeven buiten West Vlaanderen, al enkele jaren moeilijk om voldoende deelnemers aan te trekken.

De ploeg van Bruno Vande Put heeft ondanks alles dit jaar opnieuw heel wat inspanningen geleverd om de wedstrijd te laten doorgaan. Ook wij van rallylovers beseffen dat het ontbreken van wedstrijden buiten West-Vlaanderen op lange termijn ongezond is voor de rallysport, en hebben de organisatie steun aangeboden door hen gratis affiches te schenken (zie artikel 09/07/2014).
Maar de inschrijvingen komen maar traag binnen. Momenteel (voorlopige deelnemerslijst dt 26/08) zijn er amper acht deelnemers ingeschreven... De reglementen en het inschrijvingsformulier voor deze wedstrijd kan je downloaden via: www.tienseveiligheidsclub.be.

Budget zal in de beslissing om niet te starten wel vaak een belangrijke rol spelen... En dan denken we niet enkel aan piloten van 'dikke' wagens, want ook veel kleintjes maken een grote! Het zou echter heel jammer zijn om deze (en andere) wedstrijd(en) te zien verdwijnen van de kalender!

Maar ook het vinden van veiligheidsposten is een probleem... Volgens een bericht op facebook zijn nog maar 15 van de 40 posten ingevuld. Misschien gaan we nu dromen, maar kunnen de piloten die geen budget hebben om te rijden in Linter langs deze weg hun steentje bijdragen? 

Graag roepen we dit bericht zoveel mogelijk te delen met vrienden / (co)piloten / ... 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen