× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

12-08-2014

Preview - Rally van Staden - Bert Coene

Preview - Rally van Staden - Bert Coene

Coene – Maveau terug samen aan de start

Wat al enige tijd de ronde deed is nu een feit, na 15 jaar wordt het rallyteam Coene – Maveau herboren in de rally van Staden komende vrijdag. Freddy Maveau: "We blikken terug op het jaar 2000 waar Bert Coene zijn eerste meters op de vlaamse rallywegen reed en dit met mezelf als copiloot met mijn ervaring probeerde ik Bert wegwijs te maken in het rallywereldje (want alles was nieuw voor hem) en ook in het nota systeem en alles wat erbij hoort.
We reden 2 jaar lang samen met veel ups en ook één grote down, de zware sortie in de Omloop van Vlaanderen anno het jaar 2000, we hadden een prachtige tijd samen en na die 2 jaar achtte ik het tijd om plaats te maken voor een andere copiloot. In de jaren die volgden reed Bert heel wat titels , ereplaatsen en zelfs enkele overwinningen (oa Rally van Komen, winnaar Ford Fiesta Trophy...) bij elkaar.

Nu in 2014 gaat mijn zoon Kjell Maveau plaats nemen in de rechterstoel, dit wordt zijn competitiedebuut na zijn deelname als copiloot van de nulwagen in de rallysprint van Moorslede 2013 aan de zijde van Kevin Abbring. Ze gaan er van start met het nummer 8 en hopen alvast op een mooie ereplaats."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen