× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

18-11-2013

Kort nieuws op onze facebook-pagina

Kort nieuws op onze facebook-pagina

Al meer dan 12 jaar is rallylovers.be de referentie op gebied van rallysport berichtgeving in Vlaanderen. Met meer dan 5200 volgers is rallylovers met ruime voorsprong nu ook de grootste Vlaamse rallysport-site op facebook.

Vooral tijdens wedstrijden gebruiken we facebook en Twitter om korte berichten te posten, zo kunnen we heel snel inspelen op de actualiteit. Ook korte berichten, links naar andere media of berichten die net onze rallylovers-nieuws pagina niet halen komen op de facebook-pagina en twitter account terecht.
Voorbeelden daarvan zijn de korte berichten tijdens de rally van Sint-Truiden, een link naar een artikel van focus-wtv over de begrafenis van de 6 uren van Kortrijk (link), de foto's van de Ford Focus WRC waarmee Pieter Tsjoen de rally van Kortrijk zal rijden, ... Uiteraard is er op facebook ook steeds ruimte voor uw eigen mening over een een nieuws-feit.

Dus wie ons langs deze weg wil volgen kan terecht op facebook.com/rallylovers of @rallyloversbe. Ook is het heel eenvoudig om ons zo ook te volgen op uw smartphone.

 

 

 

 

 

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen