× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

17-05-2013

Preview Sezoensrally: Johan Dekens

Na een zeer geslaagd seizoen historic 2012 hadden we aangekondigd dat we het in 2013 wat rustiger aan zouden doen en dat er zou gewerkt worden aan een nieuw project.  De vertrouwde oranje 911 RSR kreeg een nieuwe eigenaar dus moest er op zoek gegaan naar iets nieuw.


Bedoeling was om een Porsche 964 klaar te stomen voor 2014 bij de moderne te rijden.  De basis werd aangekocht en een hoop onderdelen maar ineens kwam er van de RACB bericht dat het dan toch niet mogelijk was om met de 964 nationaal te rijden…  Het leek ons echt een prachtig project om een mooie Porsche 964 RSR in te zetten in het BK rally.
Voor 2014 moeten we dus op zoek naar een ander project, voorlopig is het dus effe rond kijken welke richting we zullen uit gaan.
 

We hadden vorig jaar al aangegeven dat we de Sezoensrally zeker niet wilden missen en dus werd er een Porsche 911 gehuurd.  Het gaat om een vrij standaard wagen die al bewezen heeft van zeer betrouwbaar te zijn.  Het zal vooral de bedoeling zijn om ons te amuseren maar we willen uiteraard ook kijken hoe competitief de wagen is binnen de historics.
 

Net zoals de vorige seizoenen zal Rutger Govaerts de nota’s lezen.
 

Onze deelname hebben we te danken aan Juwelier Thiery Courtois/ICE Watch, Arganique, Demo Keukens en Decapress.
 

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen