× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be

30-10-2012

Wedstrijdverslag Rally De Cevennes: Melissa Debackere - Cindy Cokelaere

Wedstrijdverslag Rally De Cevennes: Melissa Debackere - Cindy Cokelaere

Melissa Debackere: "Zoals reeds eerder in verslag van Freddy Loix en Kris Princen te lezen was is het duidelijk dat dit voor mij ook de moeilijkste rally was die ik ooit gereden heb. We hadden de regen die met bakken uit de hemel viel, die de wegen bijna niet berijdbaar maakten en er voor zorgde dat er langs alle kanten van de DS 3  water kwam binnen gelopen zodat de voorruit na 3 km helemaal aangeslagen was. Zichtbaarheid was voor mij bijna nul. Ik vroeg me af hoe sommige piloten dit probleem oplosten, tot ik plots merkte dat er bij waren die een kleine aftrekker die door de copiloot bediend werd bij hadden. Voor ons was dit te laat om zoiets te vinden...

De tweede boucle ging iets beter van start tot we opgehouden werden en stilstonden op de proef door een ongeval en zo terug slechte chrono hadden (wedstrijdfeit). We probeerden het beste van te maken en sloten de eerste wedstrijddag af met een matige (niet echt tevreden) 42ste plaats algemeen op 163.

De volgende dag stonden we op zonder regen en ik keek ernaar uit om de kp van 42 km te rijden en wat van onze verloren tijd goed te maken, we gingen goed van start maar staken 3 wagens voorbij op de proef met natuurlijk terug wat tijd verlies maar reden toch een 23ste tijd. Zo klommen we op naar de 36 ste plaats. De tweede boucle gebeurde er terug een ongeval en lag de proef stil. De wagens die voor ons gestart waren kregen de tijd van halfweg de proef (blijkbaar staat er tijd opname halfweg en goedgekeurd) om een deel van de deelnemers daarmee een tijd toe te kennen. Wij waren de eersten die terug de hele proef reden en van de piloten die de proef volledig reden een 7de tijd. Zo zijn we opgeklommen naar de 28ste plaats. Zonder alle kleine tegenslagjes en een betere omloopkennis (2 verkenningen) zat er een veel beter resultaat in want Cindy las de nota's perfect en de wagen reed probleemloos.

Foto: www.topafond.be.

Yprauto
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen