× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

24-10-2012

Tuur Vanden Abeele niet in de Condroz Rally

De Condroz Rally is de afsluiter van het BFO BRC 2012, maar de klassieker zal het dit jaar moeilijk hebben om een even sterk deelnemersveld als de afgelopen jaren aan de start te krijgen. Eerder liet de nieuwe kampioen Pieter Tsjoen al weten niet te zullen starten in Hoei. En gisteren liet Tim Van Parijs (Porscge GT3) via onze site weten dat hij ook de Condroz links zal laten liggen.

Via facebook kwamen we nu ook te weten dat Tuur Vanden Abeele (VW Polo Super 2000) en Cedric De Cecco (Lancer EVO X) niet zullen starten. Tuur liet ons via SMS nog weten dat het budget voor de Condroz niet volledig is rond geraakt. "Jammer genoeg ontbreekt er een deel van het budget en moet ik forfait geven," aldus Tuur. "Wel is zeker dat er voor volgend jaar opnieuw een leuk programma klaargestoomd zal worden!
Cedric De Cecco is de Lancer EVOX X van Stefaan Prinzie nog beschikbaar voor de seizoensafsluiter. "Wij willen met deze Lancer rijden in het Frans onverhard kampioenschap, maar voor de Condroz en het BFO BRC 2013 is de wagen nog te huur," wist Stefaan ons te melden. "Voor onderhoud en verhuur blijven we, net zoals Joost Boxoen (Vertuz) in het verleden, samenwerken met Floral Racing. Wie interesse heeft kan ook rechtstreeks met Floral Racing contact nemen..."

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen