× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

28-09-2012

Persconferentie East Belgian Rally

In aanloop van de East Belgian Rally was er zonet de persconferentie met aanwezigheid van verschillende piloten.

Bruno Thiry

"Vorig jaar was ik toeschouwer van de wedstrijd, en daar ik geboren ben in St-Vith wou ik heel graag deelnemen aan de wedstrijd. Dankzij de Belgian VW Cliub krijg ik nu de kans om te starten met de VW Polo. Het is een nieuwe wagen, dus ik weet niet wat te verwachten van de tijden..."

Bernd Casier

"Het is mijn eerste rally dit jaar, en ik voelde gisteren tijdens een test dat ik wat ritme mis... Maar dat mag geen excuus zijn! Indien we het tempo vinden denk ik dat ik wel vooraan moet kunnen strijden. Maar natuurlijk zal het afwachten zijn. Het is natuurlijk jammer dat Pieter Tsjoen of Patrick Snijers er niet bij zijn, want ik heb liever wat meer concurrentie"

Stephane Lhonnay

"Ik wil hier vooral mijn thuisrally, de Condroz komen voorbereiden. Aan de andere kant is dit ook wel een heel mooie wedstrijd! Wij proberen zo snel mogelijk te gaan, maar natuurlijk zijn er veel recentere WRC's aan de start. Het zou leuk zijn om op het podium te staan, maar zoals ik zei er zijn grote concurrenten."

Cedric Cherain

"Omdat ik door mijn beroep minder tijd kan vrijmaken voor de rally heb ik mijn programma moeten wijzigen, vandaar dat ik met deze Megane nog de Condroz en de Var zal rijden. Voor mij is dit ook wat een thuiswedstrijd, ik woon in Luik dus ga ik vooral voor de zege in groep N..."

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen