× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

11-09-2012

Wedstrijdverslag Omloop van Vlaanderen: Melissa Debackere

Wedstrijdverslag  Omloop van Vlaanderen: Melissa Debackere

Normaal was het eerst voorzien dat Melissa Debackere en Cindy Cokelare de rally van de Mont-Blanc gingen rijden, maar door de aankondiging van een nieuwe sponsor werd de keuze gemaakt om de Omloop van Vlaanderen te rijden. De eerste proef op vrijdag werd met een goed strak tempo verreden maar op de tweede proef werd ze opgehouden door een voorligger. Toch werd het eerste gedeelte afgesloten met een 17 de plaats algemeen en als 2 de DS3.

De eerste verreden proef op zaterdag verliep goed terug 2 de DS 3 tijd na Demaerschalk en voor Burton. Op Kp 5 reed ze plots door onverklaarbare reden lek in het begin van de proef en verloor 1min.30 en tuimelde ver naar beneden in het klassement. Dan werd vanaf Kp 6 aan een remonte begonnen met zelfs een snelste DS3 tijd op de langste proef.

De rally werd afgesloten met een 16 de plaats algemeen en 2de DS3 na Demaerschalk die dit weekend ongenaakbaar was. Zonder lekke band en nog een leegloper zat er voor Melissa en Cindy een 12 de plaast in juist na Demaerschalk wat een mooie publiciteit ging zijn voor de kleine 1600 R3's van Citroen.

11 Demaerschalk 1ste DS3
16 Debackere 2 de DS3
18 Burton 3 de DS3
19 Vander Schelden 4 de DS3

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen