× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

24-03-2012

GSI Tielt haalt de Fin Harri Rovenpera naar TAC Tielt Historic 2012

Op de site van het SMS team staat te lezen dat Stephen Vankemmel, de Fin Harri Rovanperä aan de start brengt bij de Historics in Tielt. Twee en half jaar na zijn deelname in de Historic Omloop van Vlaanderen komen Harri en Risto terug naar België. Ze zullen deelnemen in de TAC Rally met de SMS Ascona A waarmee ze in 2009 in Roeselare een sterke wedstrijd reden.

Stephen Vankemmel heeft nu ook een GSI Shop in Tielt en besloot als rallyliefhebber de TAC Rally te steunen. Daar Stephen pas terugkeert uit het buitenland op zaterdag 7 april kon hij zelf niet deelnemen en vroeg aan Harri Rovanperä of hij geen zin had om met de steun van het GSI en het SMS-team in Tielt deel te nemen. Harri hoefde er niet lang over na te denken want alle betrokken partijen hebben ten volle genoten van de samenwerking tijdens de Omloop.

Tijdens de shakedown zullen Harri en Risto reeds aanwezig zijn en zullen van de gelegenheid gebruik maken om de Opel Ascona A al eens aan de tand te voelen. Het zou een hele ervaring kunnen zijn om eens naast Harri de shakedown te kunnen rijden ...

De SMS-crew kijkt al vol ongeduld uit naar de komst van de Finnen en is reeds druk in de weer met de voorbereiding van deze wedstrijd want het blijft niet enkel bij die ene Ascona.

Bron: www.sms-team.be

 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen