× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

14-03-2012

Bossu motorsport gaat online met Rallylovers

Bossu motorsport gaat online met Rallylovers

Het team van Bossu Motorsport beseft heel goed het belang van goede visibiliteit voor hun sponsors, precies daarom koos het team om een eigen website te laten maken. De site www.bossu-motorsport.be werd ontwikkeld door Rallylovers in samenspraak met het team. "We willen onze sponsors extra visibiliteit geven, en dit is perfect mogelijk dankzij deze website", bevestigde Pedro Houthoofd ons. "Lorenzo is een heel getalenteerde piloot, daar ben ik zeker van. Nu is het de bedoeling dat we in 2012 Lorenzo zoveel mogelijk kilometers laten rijden en hem zonder technische zorgen aan de start van een wedstrijd kunnen brengen."

Om nog meer centen in kas te brengen is er ook een karting ten voordele van het Bossu Motorsport-team. Deze gaat door op zaterdag 31 maart in Eurokart Poperinge. Meer info krijg je bij Lorenzo (0498/482312) of Pedro (0491060472) of binnenkort op hun website.

De rol van copiloot aan de zijde van Lorenzo Bossu zal afwisselend opgenomen worden door Pedro Houthoofd, Koen Demeyere en Steven Caytan.

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen