× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

04-12-2011

Tuur Vanden Abeele en Vincent Verschueren met Godrive VW Polo Super 2000In BFO-BRC 2012

Tuur Vanden Abeele en Vincent Verschueren met Godrive VW Polo Super 2000

Gaby Goudezeune was al enige tijd bezig om de door zijn zoon Hans gebouwde VW Polo Super 2000's terug aan te kopen. Voor de buitenwereld was het onduidelijk wat Gaby van plan was met deze wagens. Even maakte hij zelf nog een come-back aan het stuur van een Polo, maar hij kon na een ongeval zijn programma niet verder afwerken.

Vandaag kregen we van huidig Historic kampioen Tuur Vanden Abeele meer duidelijkheid. "Ik ben al een tijdje bezig om de overstap te maken naar de moderne. Deze zomer reed ik met de NCRS Subaru WRC S9 in de Famenne en ook die piste bleef lange tijd open. Liefst had ik zelf een wagen aangekocht en in eigen beheer onderhouden, maar het aanbod van Godrive was heel aantrekkelijk..." aldus Climawest zaakvoerder Tuur Vanden Abeele.

"Ik zal samen met Vincent Verschueren een team vormen bij het Godrive team van Gaby Goudezeune. We zullen elk met een VW polo Super 2000 deelnemen aan het BFO-BRC 2012, uitgezonderd in Bocholt. We willen de auto's wat sparen door in Bocholt niet te starten. Voor mij toch zeker een tweetal koersen duren voor ik de wagen onder de knie zal hebben. Ik heb quasi geen ervaring met een 4x4, ben gewend aan veel koppel..."

Het team zal onder leiding staan van Gaby Goudezeune en het service team zal gevormd worden uit mensen van het Godrive team en enkele mensen die vroeger voor Rene Georges en Didier Vanwijnsberghe (Skoda S2000) hebben gewerkt. De wagens zijn uitgerust van de allerlaatste evoluties en werden onlangs volledig gestript en vanaf nul heropgebouwd.

Voor zowel Vincent Verschueren als voor Tuur Vanden Abeele is dit een totaal nieuwe richting in hun rally-loopbaan. Beide piloten hebben reeds een half uur kunnen rijden met de Polo en zijn heel onder de indruk.

Hoogstwaarschijnlijk krijgen deze Polo's nog concurrentie in het BFO-BFC... Binnenkort kan er nog mogelijks bevestiging komen van een ander Super 2000 programma voor het BFO-BRC 2012. Afwachten...

c est bene
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen