× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

09-09-2011

Lietaer aan de leiding in de Historic Omloop van Vlaanderenmaar Stouf, Verschueren, Vanwijnsberghe en Vanden Abeele zitten op korte afstand

Bij de Historics was het zowaar nog spannender. Op de eerste proef reden Stouf, Vanwijnsberghe, Vanden Abeele, Lietaer en Verschuren binnen de 3 seconden. De tweede proef in Beveren zorgde voor iets grotere verschillen, maar na de eerste 3 proeven staan bovengenoemde rijders nog steeds binnen de 20 seconden. De leiding is in handen van Paul Lietaer, acht seconden voor Stefaan Stouf met in zijn spoor Vincent Verschueren, Didier Vanwijnsberghe en Tuur Vanden Abeele.
Na deze 5 landgenoten volgt de eerste Brit reeds op 49 seconden...

Belangrijkste afwezige bij de Historics is de winnaar van de edities 2009 en 2010, Gunther Monnens (Opel Ascona B). Ook Omer Saelens zal niet aan de start verschijnen. Hij wist te vertellen dat de motor van zijn Porsche 911 niet meer boven de 4000toeren/minuut raakt en dat hij daarom besloten had om niet te starten. Voordien waren al de forfaits opgetekend van Marc Devrome, Guy Woodcock, Geert Verhelst, Kurt Vandevenne en Dekeyser Wouter. 68 wagens staan op de startlijst.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen