× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

27-04-2011

Wedstrijdverslag Rallye de Wallonie: Franky Boulatdoor goed resultaat 2de in Criterium kampioenschap

Wedstrijdverslag Rallye de Wallonie: Franky Boulat

Franky Boulat: "Onder een stralende zon vond afgelopen weekend de "Rallye de Wallonie" plaats in Namen. Aangezien deze wedstrijd niet enkel meetelt voor het Belgische kampioenschap maar tevens voor het Nederlandse waren alle tenoren van de beide landen aanwezig. Niet enkel vrijdag avond op de Super Special op de Citadelle was het zeer druk met enkele duizenden toeschouwers, maar ook in het rallycentrum en op de proeven zaterdag was het een gezellige drukte en aangename sfeer.

We namen deel om onze 3de plaats in het RACB Criterium kampioenschap te verdedigen en natuurlijk ook omdat deze rally bij de mooiste van het land behoort ! Deze rally is ongekend terrein voor ons aangezien we er nog nooit voorheen hadden aan deelgenomen. Met startnummer 204 (als 4de criterium team) werden we echter blijkbaar onmiddellijk bij de favorieten gerekend - de uitdaging was des te groter.

De wagen heeft wederom perfect gedraaid (buiten enkele motor storingen op de citadelle wegens te weinig benzine) en ook de bemanning kon op dit nieuwe terrein onmiddellijk mee met de snelsten. Copiloot van dienst was Lieven Lintermans die ook wederom zeer goed werk heeft afgeleverd! Voor de 2de maal op rij mochten we aan het einde van de dag met de champagne spuiten - we realiseerden wederom een mooie podiumplaats algemeen : we zijn als 3de algemeen gefinished met klassewinst net na 2 Mitsu's. Hierdoor versterken we onze positie in het Criterium kampioenschap en we zijn momenteel 2de algemeen in dit kampioenschap.

Met deze mooie stand in het kampieonschap zijn we eigenlijk wel verplicht om de volgende wedstrijd te rijden : de Sezoensrally in Bocholt op 20 en 21 mei. We houden u nog verder op de hoogte.
"

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen