× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

15-10-2010

Preview TBR Rally: Bert CoeneDoel is eindmeet en een top 5

Komende zondag wordt in en rond Roeselare de TBR Rally verreden. Dit is de laatste westvlaamse rally van het seizoen. We vertrekken als leider in het provinciaal kampioenschap (PAK), maar ook als leider in het Vlaams kampioenschap (VAS). We kregen startnummer 4 en ons doel is de eindstreep halen in een top 5.

De wedstrijd gaat van start op zondagmorgen om 8u en er worden 3 rondes van 5 kp's voorzien. Ter gelegenheid van de 30e editie van de TBR rally wordt dit jaar ook de "zoning" aangedaan. Deze kp is gekend van de Omloop van vlaanderen, waar langs het kanaal 5 rondjes gereden dienen te worden met spektakelpunt het rondpunt aan JB Motorsport. Vervolgens trekken we naar Oekene, Rumbeke, Moorslede en de Zilten om zo terug naar de hallen te keren voor een service.

We hopen jullie massaal te mogen begroeten en gaan onze plaats in het klassement proberen te bevestigen. Power and Passion zend life uit vanuit onze servicetent op radio IRO (107.6), hier kunt u de wedstrijd life volgen vanaf 14u.

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen