× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

05-10-2010

Wedstrijdverslag Steffix Comines Rally: Bert CoeneOverwinning van 2009 werd bevestigd met 2de plaats

Wedstrijdverslag Steffix Comines Rally: Bert Coene

Verleden weekend werd in en rond Comines de Steffix Rallye Comines verreden. Zaterdag terug in moeilijke omstandigheden, kort voor het wedstrijdbegin gingen de hemelsluizen open en het parkoers lag er spekglad bij. We starten zoals gewoonlijk iets te rustig en stonden na de eerste ronde van 2 kp's op een 3e plaats. Met nog 2 kp's te gaan wilden we graag de dag eindigen op een 2e plaats dus trokken we in de aanval wat beloond werd met een 2e plaats na een ongenaakbare Tanghe met de GT4.

Zonder pech voor Tanghe zou hij niet te kloppen zijn. Op zondag hadden we nog 4x3kp's voor de boeg en wilden we onze overwinning van verleden jaar bevestigen met een 2e plaats dit jaar. Zo hielden we een strak ritme aan maar konden we Tanghe niet volgen. We eindigden na een foutloze wedstrijd op een 2e plaats op 3 minuten van Tanghe en met 2 minuten voorsprong op Milleville met Mitsubishi evo 6.

Een uitstekende uitslag en met goede moed trekken we naar de TBR thuisrally te Roeselare die dit jaar voor de 30e keer georganiseerd wordt. Hier worden 3 rondes van 5 kp's verreden. De zoning van de Omloop Van Vlaanderen werd ingelast in deze wedstrijd. Hier hopen we onze 1e plaats in het VAS en PAK Kampioenschap verder te kunnen bevestigen. Afspraak op 17 oktober.

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Verwante artikelen