× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be

28-06-2010

Verslag GEKO Ypres Rally: Bert CoeneTevreden om aan de finish te staan in deze zware omstandigheden

Verslag GEKO Ypres Rally: Bert Coene

Donderdag op de technische controle hadden we enkele stressmomenten, bleek dat de bevestigingsbuizen van de zetels vierkante buis waren en het moesten ronde buizen zijn. We konden beginnen met schijven en slijpen en andere in lassen. Op vrijdag moesten we de wagen terug aanbieden voor technische controle. Om 10 u kregen we bevestiging dat we konden starten.

Op vrijdag starten we en zoals we ondertussen al een beetje Ieper kennen, was het opnieuw een slagveld de eerste dag (of zelfs al de eerste kp's). Op zaterdag konden we opnieuw starten op een 42e plaats. We gingen blijven ons tempo aanhouden, we klommen op naar een 37e plaats na langemark, maar op heuvelland reden we lek, we wilden eerst zo doorrijden tot de finish maar dit bleek onmogelijk en zo wisselden we de band en verloren zo een kleine 5 minuten en meteen ook 7 plaatsen.

Met nog 6 kp's te gaan wilden we absoluut finishen en geen domme dingen meer doen, we kwamen nog terug tot een 33e plaats maar opnieuw op heuvelland op een heel slechte strook lag er een grote steen midden de weg en reden we hierop opnieuw lek, we besloten direct te vervangen en verloren opnieuw een 4 minuten. We eindigden zo nog op een 37e plaats en een 7e plaats in onze reeks.

Al bij al zijn we toch tevreden dat we hebben kunnen finishen in deze heel zware omstandigheden, bij momenten was het rond de 70 graden in de wagen. Op naar de volgende afspraak, de Short Rally van Oudenburg Jabbeke

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen