× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

09-02-2008

Paul Lietaer met WRC in Routes Du Nord, TAC, Sezoens, ...

Paul Lietaer en zijn nieuwe co Francois Gheerlandt kwamen deze middag ook langs in Oudenaarde. Uiteraard waren we heel benieuwd naar zijn Subaru WRC. "Die heb ik niet mee," lachte de de snor. "Het is een versie 2000, maar niet deze met de sequentiele versnellingsbak. Hoe snel de wagen is in verglijking met de groep A weet ik niet. Ik de WRC nog niet kunnen testen, ik ga dit pas kunnen zeggen binnen 2 weken na de eerste wedstrijd Les Routes Du Nord."

Het programma dat Paul gaat afwerken met de Subaru is nog niet 100% zeker, maar hij had de verrassende boodschap dat hij naast de TAC hoogstwaarschijnlijk ook in Bocholt zal starten met de Subaru WRC.

Er was de laaste weken ook wel wat te doen rond de copiloten wissel bij Lietaer. Stefaan Libbrecht moest noodgedwongen plaatsmaken voor Francois Gheerlandt die het CRACK budget hielp binnen te halen. "Veel kan ik daar niet over zeggen. Stefaan (Libbrecht) wist indien het budget van Crack kwam dat de samenwerking ging stoppen. Ik las inderdaad ook het verhaal van Stefaan op je site, maar meer kan ik daar ook niet over vertellen... Het is enkel een kwestie van budget."

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen