× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

22-01-2008

Stefaan Libbrecht stopt als co-piloot van Paul Lietaer *UPDATE*

Stefaan Libbrecht stopt als co-piloot van Paul Lietaer *UPDATE*

Deze avond kregen we een ontgoochelde Stefaan Libbrecht aan de lijn. Stefaan wist ons te vertellen dat hij na 4 jaar trouwe dienst niet langer als copiloot zal meegaan met Paul Lietaer... "Het was al enkele maanden dat Paul een WRC wou kopen, er waren onderhandelingen met mijn schoonbroer en sponsor Dominique (Very Plast) maar het budget voor deze wagen was te hoog voor hem... Uiteindelijk heb ik nu vernomen dat CRACK met het budget voor de WRC is over de brug gekomen, maar met de voorwaarde dat zij de co konden kiezen... Ik heb dan ook besloten om de helm aan de haak te hangen..." aldus een erg ontgoochelde Stefaan Libbrect.

"Voor mij is dit ook het einde van een periode van onzekerheid" vertelde Stefaan ons. "Ik wou heel graag nog verder met Paul, maar Paul kon me niets beloven omdat hij niet over het budget voor de WRC kon beschikken. Ik ga nog eens samen zitten met Dominiek (Very Plast), moest ik een piloot vinden van het zelfde niveau als Polle dan sluit ik niets uit, maar ik weet het niet... eerst moet ik dit verwerken. We zijn zeker niet in onvrede uit elkaar, maar ik had het liever anders gezien..."

*** UPDATE ***

Dominiek Ver Eecke reageerde (24/03) op dit nieuwsbericht. "In oktober, november 2007 heeft Paul Lietear komen vragen om sponsering voor 2008. Er werd nooit gesproken over Stefaan als zijn co-piloot. Het is eigenlijk een project die den "cois" (Francois Gheerland) op poten gezet heeft.
De andere keren dat hij gekomen is,om alle info te vertelen, de stand van zaken etc... werd er geen woord gesproken over Stefaan... Gisteren kreeg ik een aanvraag tot sponsering van zijn broer in de bus.
Nu je moet weten Stefaan is mjn schoonbroer en kan ik de 'Polle' niet meer sponseren... Ook zal ik volledig stoppen met sponsoreng in de rally.
"

zwembaden en wellness
c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen