× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

14-02-2020

2020 - Steve Coussaert met Peugeot 208 R2 in Westvlaamse wedstrijden

2020 - Steve Coussaert met Peugeot 208 R2 in Westvlaamse wedstrijden

CS Rallysport, het team rond piloot Steve Coussaert, maakte vorig jaar een come-back na een afwezigheid van enkele jaren. Onder het motto "amusement is belangrijker dan winst" werden enkele wedstrijden gereden met een Citroën C2 R2 Max. 

"Vorig jaar is de vonk, na een afwezigheid van enkele jaren, terug overgegaan. We zijn het seizoen begonnen met de TAC rally Criterium waar we de 2de plaats in onze klasse behaald hebben. Verder reden we met de C2 nog in Wervik waar we 5de werden en wonnen we onze klasse in de ASAF wedstrijd Boucles de Chevrotines."

Voor het seizoen 2020 kiest het team voor een nagelnieuwe Peugeot 208 R2. De wagen komt rechtstreeks van bij Peugeot Sport en werd aan het team geleverd door Pevatec, die ook de service tijdens de wedstrijden voor CS Rallysport zal verzorgen. Het team start voor het eerst met de Peugeot 208 in de Short Rally van Moorslede, later staan ook de TAC Rally, de ORC Rally, de Rally van Wervik, de TBR Rallysprint en de Aarova Rally in Oudenaarde op het programma.

"Heel graag zouden we naast deze wedstrijden ook de Renties Ypres Rally en de ConXion Omloop van Vlaanderen gaan rijden... Maar deze wedstrijden zijn duur en daarvoor moeten we nog kijken of het budget dit zal toelaten... Om extra budget binnen te halen organiseren we een eetfestijn op 7 maart in zaal De Knippelaar te Wervik. Eventuele geÏnteresseerde sponsors, of liefhebbers om aanwezig te zijn op ons eetfestijn kunnen ons altijd contacteren voor bijkomende informatie; 0496064296 of coussaert_steve@hotmail.com."

Meer info over het team via de facebookpagina CS Rallysport. Het team wil ook graag langs deze weg de vaste sponsors bedanken voor hun steun: Mematrans - Assurwest en GTV Harelbeke.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen