× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

13-02-2020

2020 - Meer wedstrijden voor Manuel Merlevede

2020 - Meer wedstrijden voor Manuel Merlevede

Het seizoen 2019 was bijzonder geslaagd voor Manuel Merlevede en copiloot Thomas Cloet. Met een Peugeot 208 R2 behaalden ze een klasse-zege in de Rally van de Monteberg en in de Renties Ypres Rally werden ze 3de in de Junior categorie.

We kunnen niet anders dan tevreden zijn van ons voorbij seizoen… Ieper was nog maar mijn vierde wedstrijd. Ik weet zeker dat ik nog sneller kan, en dat willen we dit jaar graag tonen. Vorig jaar reden we slechts 2 wedstrijden, dit jaar willen we graag 4 wedstrijden rijden. De Monteberg en Ieper zijn onze thuiswedstrijden, we voegen er nog de ORC rally aan toe als voorbereiding op Ieper en als alles goed verloopt zie je ons ook in de ConXion Omloop van Vlaanderen.

Net zoals de voorbije seizoenen doen Manuel en Thomas weer een beroep op Pevatec voor de Peugeot 208 R2.

Voor dat ikzelf weer achter het stuur kruip zal ik nog naast mijn broer zitten in Les Routes du Nord. De nota’s lezen in een BMW M3 blijft leuk!” besluit Manuel die al sinds 2014 enkele keren de nota’s las is de BMW E30 M3 van zijn broer Christophe Merlevede.

Wie het team wil steunen kan op zaterdag 28 maart steak met frietjes komen eten op hun jaarlijkse maaltijd in zaal De Poelkring in Poelkapelle.

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen