× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

09-02-2020

Frédéric Roussel met DS3 R5 in Renties Ypres Rally en Condroz Rally

Frédéric Roussel met DS3 R5 in Renties Ypres Rally en Condroz Rally

Frédéric Roussel zal niet meteen een belletje doen rinkelen bij de meesten onder ons, tenzij u vaak richting Frankrijk trekt om rally wedstrijden te gaan volgen. De Fransman werkt de rally wedstrijden aan een zeer hoog tempo af, met 30 wedstrijden op zijn conto in 2019 en 28 in 2018, kan je best spreken over indrukwekkende cijfers. Het gros van de wedstrijden werd met een Citroën DS3 R5 afgewerkt maar ook een Renault Clio Rs, Peugeot 306, Subaru Impreza en een Ford Sierra Rs Cosworth passeerden de revue in het Franse kampioenschap. 

Wie Frédéric volgt op facebook of co.piloot Didier Bostoen, kon deze week al zien dat de Fransman dit jaar de oversteek maakt naar België met zijn DS3 R5. Dat vroeg om een woordje uitleg en Frédéric wist ons het volgende te vertellen.

"Het klopt dat ik dit jaar zal deelnemen aan de Renties Ypres Rally met een DS3 R5 en dit jaar zal de DS3 in de kleuren van Las Vegas staan. Niet alleen de Ypres rally staat op het programma maar het is ook de bedoeling dat ik dit jaar ga deelnemen aan de Condroz Rally." Aldus Frédéric

In het rechterzitje van Frédéric vinden Didier Bostoen terug. Net als Frédéric is ook hij een veelzijdig iemand in de rallysport, we zagen Didier al aan het werk aan de zijde van onder meer Melissa Debackere (Fabia R5), Cris Algoedt (Bmw 1M), Pieter Lemahieu (Ford Escort MK II), Jean-Louis De Roeck (Porsche 997 GT3 en de Bmw E30 M3), ... om er maar enkele op te noemen. 

Later op de week zal de livery bekend gemaakt worden voor de DS3 R5 maar via bovenstaande foto wordt er al een tip van de sluier onthuld. 

c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks