× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

07-02-2020

2020 - 3x BRC en VAS kampioenschap met EVO X voor Kurt Boone

2020 - 3x BRC en VAS kampioenschap met EVO X voor Kurt Boone

Kurt Boone en copiloot Fries Boone zijn pas midden 2018 begonnen met rally te rijden. Na een mooie periode met de Mitsubishi Lancer EVO 6 zijn ze midden vorig seizoen overgestapt naar de ex-Langenakens Lancer EVO X. Wij ging polsen bij de garagehouder uit Lo-Reninge wat de plannen zijn voor 2020. 

"We starten het jaar met de Rally van Haspengouw en in eigen streek met de Short Rally van Moorslede. Daarna is het de bedoeling om bijna alle VAS wedstrijden te rijden, maar ook enkele wedstrijden van het BRC. Naast de Haspengouw is het ook de bedoeling om Ieper en de Condroz te rijden. 
Vorig jaar reden we nog enkele wedstrijden met een EVO VI, maar het is de bedoeling om dit jaar alles met de EVO X te rijden. Zo kan ik de wagen volledig ontdekken. Ik heb nu nog maar 4 wedstrijden met deze wagen gereden, maar in Kortrijk hebben we al kunnen bewijzen dat we snel zijn met een 10e plaats algemeen. Ik ben er echter van overtuigd dat het nog harder kan met deze EVO X. Net zoals vorig seizoen staat de Rally Charlemange ook op de agenda, daar zal Kenny Deroo de nota's lezen, de rest van het seizoen zit m'n neef Fries Boone naast me.

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen