× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness c est bene http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

30-01-2020

2020 - Timothy Alliet hangt de helm aan de haak

2020 - Timothy Alliet hangt de helm aan de haak

Sinds 2003 zagen we Timothy Alliet met regelmaat aan de start van diverse wedstrijden verschijnen, eerst als copiloot later zelf als piloot. In 2016 en 2017 was er even een pauze, maar in 2018 kwam hij terug met een mooie BMW 325i, maar via sociale media liet Timothy nu weten dat hij de helm definitief aan de haak hangt. 

"Het was een zeer mooie tijd...Ik deed bijna 200 rally's in de periode tussen 2003 en 2019.. Het was leukn en toen ik jonger was kon ik het telkens opbrengen... Ik heb er veel tijd en ook veel geld in gestopt, heb er heel veel moeten voor werken want wat we deden was met ons eigen centjes van hard te werken. Ik heb er dingen voor gelaten, mijn relaties mee op het spel gezet... en ook verloren want alle tijd ging naar de rallysport. Nu is het voor mij tijd om iets anders te doen. Ik heb na vorig jaar beseft dat er nog andere dingen belangrijk zijn in het leven... Actief rallyrijden past niet meer in het plaatje. De passie voor de rallysport zal altijd blijven en een groot deel van mijn leven inkleuren!"

"Mijn sponsors waren niet talrijk...maar deze die er geweest zijn wil ik van harte bedanken! Ook alle mensen die de inrichting van rally's voor hun rekening nemen, autostal Atlantic die altijd klaar stond met raad of een leuke babbel, de veiligheidsposten en stewards... en alle mensen die ik nu vergeet op te noemen... Bedankt!"

De Rally van Wervik 2019 was zijn laatste wedstrijd, hij werd 5de bij de Youngtimers. 

zwembaden en wellness
c est bene

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen