× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

29-01-2020

Serge Dumortier terug op pad met de Bmw E46 in 2020

Serge Dumortier terug op pad met de Bmw E46 in 2020

Serge Dumortier, als sinds jaar en dag een vaste waarde in het vas kampioenschap. In een ver verleden nog met een Nissan Sunny en een Nissan 200 SX. Tegenwoordig vinden we Serge altijd terug in zijn intussen vertrouwde Bmw en maakte hij in 2019 de overstap van een E36 naar een 46. Dat ging gepaard met ups en downs en enkele opgaves tot gevolg. De winterstop moet daar verandering inbrengen en is hij klaar voor het nieuwe rallyseizoen.

"Net zoals de afgelopen seizoenen is het terug de bedoeling om een 10 tal wedstrijd af te werken in het vas kampioenschap. De Shortrally van Moorslede zal de eerste wedstrijd van het seizoen worden en kan ik terug rekenen op mijn vaste co.piloot Mirando Vandenkendelaere voor de nota's. 

Sinds 2017 kan ik rekenen op mijn dochter Xenia als co.pilote en ook dit jaar staan er een 3 tal wedstrijden gepland met mijn dochter. We gaan uiteraard terug van start met de Bmw E46. De motor werd gereviseerd in de winterstop en enkele mechanische onderdelen werden opgefrist. Ik kijk alvast uit naar de eerste wedstrijd van het seizoen." Aldus Serge

 

ALV saneren van tanks
c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be