× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

23-01-2020

Davide Perciante blikt vooruit op het nieuwe rallyseizoen.

Davide Perciante blikt vooruit op het nieuwe rallyseizoen.

In 2017 maakte Davide Perciante zijn debuut in de rallysport en sindsdien is hij een vaste waarde geworden op onze rallywegen. Ook dit jaar staat er een mooi programma klaar voor Davide en kijkt hij uit naar de eerste wedstrijd van het seizoen. 

"Na enkele teleurstelling in 2019 hebben we besloten om vroeger dan gepland te beginnen aan het nieuwe rallyseizoen. Na de ConXion Omloop van Vlaanderen, waar de E30 lichte schade opliep, zijn we volledig opnieuw begonnen en werd de wagen gestript en verbeterd waar nodig.

Het was de bedoeling om van start te gaan in de Rally van Haspengouw maar helaas gaan we dat niet halen, daar we nog moeten wachten op enkele belangrijke onderdelen. Dus moeten jammer genoeg langs de zijlijn toezien en zullen we keihard doorwerken om van start te gaan in de Spa Rally (criterium) en is het de bedoeling dat we de rest van het criterium kampioenschap zullen afwerken. Doorheen het seizoen kunnen er nog wedstrijden toegevoegd worden aan ons programma, zowel in het vas als het asaf kampioenschap. 

Verder wil ik iedereen die aan dit project meewerkt super hard bedanken voor alle steun op elk mogelijke manier, zonder jullie was dit niet mogelijk. LSP, Frituur Boris, RTCB, Scheepers cv, Advantive, 't Paljaske en natuurlijk het PRC Motorsport Team!" Aldus Davide

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen