× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

21-01-2020

Robin Victor zal dit seizoen debuteren als piloot in het vas kampioenschap

Robin Victor zal dit seizoen debuteren als piloot in het vas kampioenschap

De naam Robin Victor zal u waarschijnlijk weinig tot niets zeggen, maar daar gaan wij verandering in brengen. De 26 jarige Robin heeft ambiteuze plannen voor het aankomende rallyseizoen en daar zit de Tieltse garagist en M-cup rijder Lorenzo Vandenheede voor veel tussen. 

"Vorig seizoen debuteerde ik in de rallysport aan de zijde van Lorenzo Vandenheede tijdens de Orc rally en ook in de Rally van Staden mocht ik de nota's verzorgen in de E36 M3. Dit jaar ga ik een stapje verder en laat ik het rechterzitje voor wat het is en neem ik het stuur zelf in handen van een Bmw E36 323 TI Compact. Ik zal dus debuteren als piloot en kijk er enorm naar uit om mijn eerste wedstrijd van het seizoen te rijden." 

Wat zijn de plannen voor 2020? 

"Het is de bedoeling dat ik het volledige vas kampioenschap zal rijden, met uitzondering van de Rally van Zuid-Limburg, aangevuld met mijn thuisrally, de TAC rally."

Wat zijn de ambities in het kampioenschap? 

"Eerst en vooral ga ik de wagen moeten leren kennen en ik wil ik mij richten op de factor 'plezier maken'. Ik kom met de E36 terecht in het serviceteam van Lorenzo Vandenheede (So Loco Racing) en kijk ernaar uit om samen te werken met deze mannen. Als we onze wedstrijden zonder kleerscheuren afwerken zal ik zeer tevreden zijn."

Wat is het aandeel van Lorenzo dat je nu de stap hebt gezet om zelf te gaan rijden?

"Rally rijden is eigenlijk altijd een kinderdroom geweest maar tot op heden was het er nog niet van gekomen. Vorig seizoen mocht ik dan tot 2x toe mee in het rechterzitje van Lorenzo en kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Hij heeft mij dan eigenlijk helemaal kunnen overtuigen om een E36 aan te schaffen en rallyklaar te zetten in samenwerking met de E36 shop."

Wie zal de nota's lezen dit seizoen? 

"Dat is momenteel nog een vraagteken. Ik heb een oproep gedaan op facebook om een co.piloot te vinden en kreeg daar een paar reacties uit. Er zijn gesprekken aan de gang maar er is nog niets concreet. Geïnteresseerden mogen altijd contact opnemen met mij (Robin Victor) en dan kunnen we altijd eens samen zitten. Via deze weg wil ik alvast mijn sponsors bedanken die mij hebben gesteund in dit nieuwe project. E36 Shop, Phil's pitstop, Frietopia, So Loco Racing en Friethuisje Roeselare." Aldus Victor

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Verwante artikelen