× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

28-12-2019

2020 - Jonas Dewilde en Ward Hanssens verder met Peugeot 208 R2

2020 - Jonas Dewilde en Ward Hanssens verder met Peugeot 208 R2

Jonas Dewilde maakte begin 2019 zijn debuut in de Rallysport met een Citroën Saxo. De jonge piloot uit Staden sloot na 7 wedstrijden met deze Saxo en 2 wedstrijden met een Peugeot 106 zijn seizoen af in Kortrijk met de Peugeot 208 R2 van Pevatec. En met deze wagen zal hij in 2020 opnieuw aan de start komen.

"Na de Rally van Kortrijk met een Peugeot 208 R2 gereden te hebben, kan ik haast niet wachten om opnieuw achter het stuur te kruipen van deze wagen. De keuze om volgend Seizoen opnieuw met de Peugeot 208 R2 van Pevatec te rijden was daardoor snel gemaakt," aldus Jonas Dewilde die voor het seizoen 2020 koos voor enkele regionale wedstrijden, alsook 4 manches van het Junior BRC.
"De ambitie voor volgend seizoen is om zoveel mogelijk kilometers te maken en de wagen volledig onder de knie te krijgen om zo eens één of meerdere mooie uitslagen te behalen."

Samen met copiloot Ward Hanssens staan er 9 wedstrijden op het programma van Jonas Dewilde. "We kijken er alvast vol motivatie naar uit!" Wist copiloot Ward Hanssens aan te vullen.

Programma
- Shortrally Moorslede
- TAC Rally
- Rally van de Monteberg
- Rally van Wervik
- Ypres Rally
- Rally van Staden
- Omloop van Vlaanderen
- Hemicuda Rally
- Rallye du Condroz

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen