× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

23-12-2019

2020 - VAS-Historic-kampioenschap voor Michel Casseyas en Nele Tassaert in vernieuwde Ascona

2020 - VAS-Historic-kampioenschap voor Michel Casseyas en Nele Tassaert in vernieuwde Ascona

Wie op sociale media tussen de regels las, merkte misschien op dat Michel Casseyas en Nele Tassaert volop in de weer waren met een nieuw project... "Klopt !" bevestigen beide.

"Na onze deelname in TBR hadden we de koppen bij mekaar gestoken en het was duidelijk dat we dezelfde ambitie hadden voor het seizoen 2020. Een eigen team uit de grond stampen en een volledig kampioenschap rijden," aldus Nele. 

"Nele en ik zijn al jaren heel goede vrienden, maar ook in de rallywagen matcht het super. Zij sponsort me al enkele jaren, en toen ik vorig jaar vroeg om me eens te navigeren stond ik versteld van haar talent," vertelt Michel. "Ik ben echt wel gebeten van de gekende microbe" lacht Nele. "Ik ben er dan ook op gebrand om een team te vormen met Michel".

De Opel Ascona krijgt momenteel een complete revisie bij ex-rallyrijder Frank Deleersnijder. Dit was echt broodnodig. De wagen was niet meer competitief en het budget ging uit naar herstellingen in plaats van verbeteringen.
"Frank reed jaren met Opel dus weet hij als geen ander hoe de Ascona op punt te zetten. Samen met zijn toenmalige serviceman Jan De Kuurnaire zal hij de service verzorgen tijdens ons kampioenschap. Aanvankelijk waren er ook plannen om Legends Bastogne te rijden, maar die plannen werden snel opgeborgen. Qua timing zou het krap geweest zijn en zouden we misschien dingen over het hoofd gezien hebben. We gaan ons seizoen starten in de rally van Hannuit, dit als voorbereiding op de Short Rally van Moorslede," besluit Michel die samen met Nele ook als nieuwe rally-duo terug te vinden is op de maand januari van de Rallylovers-kalender!

Ook komt er een volledige nieuwe livery... deze zal tot eind februari nog even geheim gehouden worden.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen