× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

28-11-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Rally van Kortrijk - Melissa Debackere

Zoals reeds eerder werd aangekondigd was de rally van Kortrijk ook de seizoensafsluiter voor Melissa Debackere. Na een tegenvallende Condrozrally, met 3 lekke banden en een kapot wiel, wou Melissa het seizoen afsluiten in schoonheid. 

Op de openingsproef zaterdagavond moest er meteen een scherpe tijd neergezet worden om mee te zijn vooraan, want de concurrentie was niet van de poes... Met het startnummer 2 kon ze moeilijk gehinderd worden, wat de vorige jaren wel het geval was. De eerste proef lukte aardig met een besttijd en een perfecte bandenkeuze stond ze meteen aan de leiding. Maar Melissa wist dat het heel moeilijk ging worden om deze plaats te behouden, maar ze kon tot en met kp 3 aan de leiding blijven.

De rest van de proeven reed Melissa steeds tweede, derde en vierde tijden en steeds heel dicht bij de snelste tijd. Terug aangekomen in kp Moeskroen (Lavano) wou ze terug een kanontijd neerzetten, maar de Skoda werd afgeremd door een lekke band halverwege de proef. Melissa klokte wel nog een derde tijd op amper 12 seconden van Vincent die de hele dag aan de leiding stond.

"Ik had graag het resultaat geweten zonder die 4à5 km lek te rijden daar ik maar 13 seconden verlies," aldus Melissa. "Natuurlijk ben ik super tevreden met mn 2de plaats op de laatste wedstrijd van het seizoen. ik wil dan ook hiermee mijn sponsors bedanken: Dassy, Citynest, Kroonoil, Dekeyser RPower en Lavaert. 
Wat volgend jaar brengt weten we nog niet, maar ik laat dit zo vlug mogelijk weten, zodat al m'n trouwe supporters vlug op de hoogte zijn. Want zij geven me ook veel steun langs de zijkant van de weg. Waarvoor ook een welgemeende Dank u wel!
" Besluit Melissa

c est bene
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen