× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

20-11-2019

Preview - Rally van Kortrijk - Comtex Rallysport

Preview - Rally van Kortrijk - Comtex Rallysport

Na de crash van de Hemicuda rally zal de vertrouwde COMTEX-Fiesta R2 vervangen worden door de XLT-Fiesta R2 tijdens de 6 Uren van Kortrijk. Gezien diverse stukken niet tijdig leverbaar zijn hebben we dan ook besloten om geen halve werken uit te voeren en de wagen tijdens de winterstop volledig en bedrijfszeker voor 2020 aan de start te krijgen !

Voor de rally van Kortrijk hebben we ons duo van de Rally Monteberg terug in ons team maar dan Cédric Jacques als piloot en Emile Devos als co-piloot. Cédric die reeds ervaring heeft als co-piloot zal deze rally aanvatten met een marge om de wagen te leren kennen en zijn doelstelling te bereiken om de finish te halen op zondagavond!

XLT-rallyserviceteam zal ook hun nieuwe Fiesta R2T laten debuteren met piloot Nicola Stampaert. De andere 2 XLT Fiesta's R2 zullen ook aanwezig zijn met piloot Benoît Cornette en piloot Thibault Parmentier.

Tussen al dat voorwielaangedreven geweld zal de Subaru Impreza 4X4 van het duo Stephaan Demedts - Naiomi Demeulemeester zich mengen en ondertussen strijden in hun klasse voor een goed eindresultaat.

Een grote dank aan sponsors:

COMTEXworkwear / Majestik / Garage Devos&Dewanckel / Verzekering Steyaert / Sneldruk Deleye / Accountancy Ronny Steyaert / Houthandel Decadt
Serviceteam: XLT - Teamkledij: ProJob Workwear / Printer / J. Harvest / Herock Workwear / MTS safety shoes

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen