× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

19-11-2019

2020 - Jelle Segers maakt overstap naar ex-Braeckevelt BMW 1M

2020 - Jelle Segers maakt overstap naar ex-Braeckevelt BMW 1M
2020 - Jelle Segers maakt overstap naar ex-Braeckevelt BMW 1M

Zoals we eerder reeds schreven had Kurt Braeckevelt zijn BMW 1M te koop gezet, gisteren verliet de grijze BMW ook effectief de garage van Kurt in Oostrozebeke richting Oostnieuwkerke. Jelle Segers is de nieuwe eigenaar van de potente BMW. 

"Zot zijn doet geen zeer zeker," lacht Jelle toen we hem opbelden deze morgen. "Toen ik hoorde dat Kurt zijn auto wou verkopen had ik wel interesse. Ik denk dat de 1 wel goed bij mijn rijstijl zal passen. We gaan deze winter de wagen nog eens nazien, proberen hier en daar nog wat gewicht uit te sparen en het is de bedoeling om dan in Moorslede voor het eerst te rijden."

Jelle Segers reed dit jaar enkele mooie resultaten in het RACB Criterium, met winst in de ConXion Omloop van Vlaanderen en een derde plaats in de TAC Rally.
"We gaan voorlopig ook blijven enkele Criterium wedstrijden rijden, afgewisseld met enkele provinciale wedstrijden. Ik wil zonder druk rijden en eerst de wagen leren kennen. De bedoeling is om dan later ons toch te meten tegen de andere BMW's. Maar voor mij is het een hobby, ik rij niet zoveel en mis daardoor vaak wat ritme."

Kurt Braeckevelt nam de BMW E36 van Jelle over en zal met deze wagen uitpakken volgend jaar. 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen